Vecka: 4

 

Måndag: Ugnsgratinerad falukorv med bostongurka & potatismos

Tisdag: Panerad rödspätta med kall romsås & kokt potatis

Onsdag: Het kycklinggryta med ris

Torsdag: Viltfärsjärpar med kantarellsås, rostad potatis & svartvinsbärsgelé

Fredag: Fläskfilé med bearnaisesås & rostad potatis

 

Vegetarisk: Quornschnitzel med kryddsmör & stekt potatis

Sojawallenbergare med potatismos, skirat smör, rårörda lingon & gröna ärtor

Alltid på lunchen

Wallenbergare med skirat smör, potatismos, ärtor & rårörda lingon
Stekt strömming med ansjovissmör & mos

92 kronor

Inkl. sallad, smör & bröd, måltidsdryck, kaffe & en liten kaka

Avhämtning: 82 kronor

Inkl. sallad, smör & bröd